Dakgoten

Dakgoten bestaan er in verschillende uitvoeringen, zowel qua vorm als qua materiaal, elk met zijn eigen specifieke eigenschappen en specificaties. Heeft u graag zink of toch liever koper, is uw smaak modern of houdt u van rustiek? Wij begeleiden u om de juiste keuzes te maken.

Lees meer

Hellende daken

Het uitzicht en de présence van een woning wordt voor een groot deel bepaald door de vorm en de kleur van de dakbedekking. Een mooi en goed onderhouden hellend dak is niet alleen de beste garantie tegen vochtinsijpeling maar is tevens een absolute meerwaarde voor uw woning.

Lees meer

Platte daken

Bij de constructie van platte daken moet er rekening gehouden worden met heel wat factoren om later geen problemen te krijgen. Kiest u voor een plat dak in Derbigum, EPDM of zink, onze medewerkers met jarenlange ervaring werken alles tot in de puntjes af.

Lees meer

Isolatie

Nieuwbouw of renovatie, PUR, PIR, minerale wol, …, er zijn heel wat mogelijkheden om ook uw dak aan de huidige isolatienormen te laten voldoen. Wist je dat een investering in goede isolatie reeds na enkele jaren is terugverdiend? Top voor het milieu en voor uw portefeuille.

Lees meer

Gevelbekleding

De perfecte gevel is de gevel die ervoor zorgt dat de uitstraling van uw woning optimaal is. Uw gevel is namelijk het visitekaartje van uw woning. Bijkomend geïsoleerd of niet, bekleding met hout, leien of Cedral, u kan rekenen op ons deskundig advies. Om u te helpen kiezen voor de juiste kwaliteit.

Lees meer

Reinigen van asbestvrije daken

Dakwerken Nachtergaele reinigt zowel daken van particulieren als van bedrijven. Onze jarenlange kennis en ervaring in combinatie met de modernste innovatieve en hoogtechnologische uitvoeringsprocessen, staan garant voor een uitmuntend resultaat. Onder elk vuil dak zit immers een proper verscholen, het moet alleen vakkundig tevoorschijn worden gebracht.

Lees meer

Zonnepanelen

Gezien de huidige evolutie van de elektriciteitsmarkt, zijn zonnepanelen onmisbaar voor wie rationeel met zijn energieverbruik wil omgaan. Wie aan zonnepanelen denkt, denkt aan een dak, het is dan ook een logische keuze geweest van de groep Nachtergaele om het beste van deze 2 werelden samen te voegen en beide te combineren.

Lees meer

Dakwerken
Nachtergaele

Voor al uw dakwerken is Nachtergaele de juiste keuze. Met meer dan 42 jaar ervaring kunnen wij ons een specialist noemen in het vak van dak- en zinkwerken, dat in de ruimste zin van zijn betekenis.

Tegenwoordig  biedt een dak immers veel meer dan alleen maar bescherming aan de onderliggende ruimtes van uw woning en heeft het ook steeds meer een esthetische waarde. Net daarom is het belangrijk om voor uw nieuw dak of dakrenovatie, beroep te doen op ervaren vaklui.

Ontdek onze ploeg

Over ons

Van afbraak tot eindafwerking

Onze geschoolde vakmensen werken uitsluitend met kwaliteitsvolle materialen en zorgen voor het totaalconcept van uw dak gaande van de afbraak van de bestaande dakbedekking, over het plaatsen van een nieuw schrijnwerk tot een nieuwe dakbedekking met regenwaterafvoer.

Gezien de ver doorgedreven specialisatie van onze medewerkers, kunnen we voldoen aan de meest specifieke wensen van de klant. Tot onze mogelijkheden behoren het plaatsen en herstellen van dakgoten, hellende en platte daken en het plaatsen van isolatie en gevelbekleding.

Wij hebben vestigingen in Ronse en in Doornik, van waaruit we vertrekken naar onze talloze werven in Oost- en West-Vlaanderen, Henegouwen en Brussel. Jaarlijks leveren wij meer dan 200 realisaties op.

Heeft u nog vragen of wenst u bijkomende informatie over onze dakherstellingen en dakwerken, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan u graag bij met ons deskundig advies.

 

Contacteer ons

toitures dakwerken Nachtergaele isolatie isolation dakrenovatie devis offerte
toitures dakwerken Nachtergaele isolatie isolation dakrenovatie devis offerte
toitures dakwerken Nachtergaele isolatie isolation dakrenovatie devis offerte
Offerte

Contacteer ons!

Neem vandaag nog contact op met Dakwerken Nachtergaele voor professioneel advies op maat. En dit voor al uw dakwerken, van dakherstellingen tot isolatie en totaal renovatie. We helpen u met plezier verder.

Contact