Reinigen van asbestvrije daken

Reinigen van asbestvrije daken

Dakwerken Nachtergaele reinigt zowel daken van particulieren als van bedrijven. Onze jarenlange kennis en ervaring in combinatie met de modernste innovatieve en hoogtechnologische uitvoeringsprocessen, staan garant voor een uitmuntend resultaat. Onder elk vuil dak zit immers een proper verscholen, het moet alleen vakkundig tevoorschijn worden gebracht.

 

De eerste stap bestaat uit het grondig reinigen van uw dakbedekking door middel van stoomtechnologie, hierbij wordt alle vervuiling en eventueel residu verwijderd. Daarna volgt een specifieke nabehandeling zodoende toekomstige verontreiniging minder vat heeft op uw dak, dit kan al dan niet met herkleuren van de bestaande dakbedekking, aan U de keuze. Op die manier ziet uw dak er opnieuw als nieuw uit en verlengt U bovendien de levensduur ervan. Met dakwerken Nachtergaele krijg je altijd het juiste resultaat !

De nabehandeling kan bestaan uit het aanbrengen van een kleurloze nano-coating waarbij de dakbedekking zijn kleur na reinigen behoudt maar super waterafstotend wordt ofwel uit het aanbrengen van een primer gevolgd door 2 lagen milieuvriendelijke gepatenteerde dakverf die een UV-bestendig vocht- en vuil werend schild vormen dat bestand is tegen mos en algengroei waardoor uw dak er voor lange tijd weer als nieuw uitziet. Tot slot staat dakwerken Nachtergaele ook garant voor het proper achterlaten van de werf en zijn omgeving en voorzien wij hiervoor zelf de nodige opkuis.

Onze realisaties van reinigen van daken

Heb je vragen over het reinigen van asbestvrije daken

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Contact