Dakherstellingen

toitures dakwerken Nachtergaele isolatie isolation dakrenovatie devis offerte

Dakherstellingen

Bent u dringend op zoek naar een bedrijf voor uw dakherstellingen? Neem dan snel contact op met Dakwerken Nachtergaele. We geven een complete service voor al uw daken en gebruiken steeds kwaliteitsvolle materialen die lang meegaan. Voor onze werken betaalt u een correcte prijs. Vraag vandaag nog uw offerte aan voor uw herstelling.

offerte aanvragen

Dakherstellingen voor platte daken vanuit Ronse

Dakherstellingen voor hellende daken

Voor de herstelling en installatie van platte daken gebruiken wij steeds Derbigum. Deze daken hebben een gegarandeerde levensduur van veertig jaar, bestaan uit 100% recyclebaar materiaal en hebben geen zichtbare veroudering. Ook kan het materiaal tegen elke weersomstandigheid. Daarnaast is het ook mogelijk om zonnepanelen te plaatsen op dit materiaal. Vooraleer we tot herstelling of installatie overgaan, doen we altijd eerst een analyse en inspectie.

Hellende daken zijn het meest gekozen bij de plaatsing van een dak. Daarnaast is een herstelling van enkele dakpannen vaak erg eenvoudig en is het probleem meestal snel verholpen. Naast dakpannen kunt u ook kiezen voor platen of leien. We kiezen samen met u de dakbekleding die het beste past bij uw situatie.

Bekijk ook eens: Dakisolatie Oost Vlaanderen | Dakisolatie Oudenaarde | Dakrenovatie Oost Vlaanderen

Contacteer ons

   

  Waarmee kunnen wij u helpen? *

   

  Voeg foto's of bestanden toe (Max. 10 MB)

  Max 10MB (.jpeg / .jpg / .png)

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Verzenden

  Vraag snel uw offerte aan

  Wilt u dakherstellingen laten uitvoeren vanuit Ronse  of een nieuw dak plaatsen? Vraag dan snel een offerte aan via de contactpagina of door al uw informatie telefonisch door te geven via de vaste lijn 055 21 59 88 of het gsm-nummer 0494 52 99 46. Onze vakmensen komen met plezier uw dak herstellen of plaatsen.

  contact